Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
října

Festival bollywoodského filmu

Kino Světozor

zpět na výpis akcí
 

Šestnáctý ročník Festivalu bollywoodského filmu začíná už ve středu 10. října v 19:00. 

Začátek:10. 10. 18
Konec:14. 10. 18
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Tradiční Bollywood dokáže nejednoho rozplakat, rozesmát, roztančit a svou barevností vnést plno energie. Cílem festivalu je však nabídnout vyvážený mix romantiky, akce, komedie a dramatu. Prostřednictvím filmů se diváci mohou seznámit také s aktuální společenskou problematikou v Indii, protože filmaři stále častěji poukazují na otázky, které v indické společnosti silně rezonují. Kromě politiky a náboženství jsou to například ženská emancipace, vztahy mezi rodiči a dětmi, či tvrdá cesta za úspěchem. Mezi romantickými pohádkami se objevují také příběhy inspirované reálnými událostmi. Také v letošním roce nás těmito filmy provedou největší hvězdy současnosti.

Pro zpestření je připravena soutěž a „mela“ - po celou dobu konání bude přítomna indická restaurace, masala chai a možnost nakupování indických potravin a suvenýrů.
A samozřejmě je třeba si v diáři poznamenat datum 12. října (pátek), protože chybět na tradiční oblíbené BOLLYWOOD PARTY by byla chyba. Tentokrát opět v La Loca Music bar! Celý program na www.bollywood.cz

Kino Světozor
Tel: 224946824
Vodičkova 791/41
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: