Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Festival mladé módy.

Začátek:05. 09. 13
Konec:07. 09. 13
Cena:od 80 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|design, ostatní, vizuální umění

Festival módou nabitých dnů, kde se setkávají mladí a kreativní lidé nejrůznějších oborů. Je možností nejen pro začínající módní návrháře, jak se prezentovat a získat nové kontakty, ale i pro kapely či jiné performery. Oslovujeme školy i absolventy a ti nejlepší se mají možnost ukázat na našem festivalu. Pořádáme soutěž o titul ArFashionDesigner.  Vítěz je vybrán odbornou porotou a získá jak hmotné ceny, tak mnohé výhody a celoroční podporu od Arcolor o.s.

Pyšníme se nejdelším molem na světě! Festival každoročně vrcholí průvodem modelek přímo v centru Prahy, které předvádí modely úřadujícího ArFashion Designera. Více jak 3 km dlouhé molo neunikne zraku žádného návštěvníka metropole.

Přivádíme módu do ulic!

Čtvrtek 5. 9. 2013 - 20:00 

Page by Pavla Gerschonová - Akustická přehlídka

Neobvyklá módní přehlídka „akustických“ oděvů Disonance doprovázená autentickým hudebním doprovodem z rukou Adama Štrojsi (Dj Adamos) a live performance Vj’s ΦΔΠ (Phi delta Pi).

Page Underwear - přehlídky spodního prádla

Navazuje přehlídka spodního prádla také od návrhářky Pavly Gerschonové. Atmosféru budou doplňovat ladné pohyby vytvořené tanečnicemi na šálách ze skupiny Arte Levite.

Afterparty od 22:00

DJ Adamos a video projekce Vj’s ΦΔΠ (Phidelta Pi)


Pátek 6.9. 2013 od 20:00

Drink Beer Save Water - Pánská módní přehlídka

Kreativní, vtipná a velice osobitá pánská trička od korejských módních návrhářů, které nenosí jen chlapi. Jednotlivé kousky budou prodejné.

Candy for Richmen

Spolupráce s francouzskými módními návrháři s vlastní neotřelou grafikou, která je nepřehlédnutelná. Pánské i dámské kousky bude možno zakoupit pro drahé polovičky hned na místě.

Vše doplní live performance Vj’s ΦΔΠ (Phi delta Pi).

Afterparty od 22:00

Dj Blofeld a Dj Dj (Duhový jednorožec) a video projekce Vj’s ΦΔΠ (Phidelta Pi).


Sobota 7.9. 2013 od 17:00 na Andělu

Přehlídka v ulicích Prahy - Satori by Sandra Švehlíková

Na letošní přehlídce v ulicích svou kolekci představí Sandra Švehlíková, vítězka ArFashion Designer 2012. Kolekce SATORI je intuitivním prožitkem, je plná symbolů a spojitostí.

RUNWAY: START – Anděl (17.00) - metro B - Náměstí Republiky (17.30) - Celetná ulice - Staroměstské náměstí (18.00) - Dlouhá ulice – klub NoD – CÍL

Od 19:00 START v NoD:

Přehlídka 8 módních návrhářů

Postupně se představí osm mladých módních návrhářů, kteří přihlásili své kolekce a uspěli u odborné poroty. Celou módní přehlídku budou doprovázet Dj Blofeld a Dj Dj (Duhový jednorožec). 

Na závěr bude vyhlášen nejlepší módní designer tohoto roku a bude mu udělen titulu ArFashion Designer 2013 v rámci festivalu Arcolor 2013.

Koncert r&b kapely SIXIN s lehce exotickým nádechem a světovým zvukem, svobodně proplouvající mezi styly jako je soul, reggaeton nebo hip hop.

Afterparty od 22:00

Dj Blofeld a Dj Dj (Duhový jednorožec) a video projekce Vj’s ΦΔΠ (Phidelta Pi).

NoD - Experimentální...
Tel:
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: