Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
května

Dítě v Dlouhé 2013

Divadlo v Dlouhé

zpět na výpis akcí
 

15. ročník divadelní přehlídky pro děti a jejich dospělé.

Začátek:29. 05. 13
Konec:02. 06. 13
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: kultura|divadla

Výběr z nových a zajímavých inscenací mimopražských profesionálních divadel hrajících pro děti a mládež.

Literární klasika v divadelním zpracování
Všechna festivalová představení letos vycházejí z klasických literárních předloh, ať už jsou to pohádky jako Popelka či Budulínek, zásadní díla české i světové literatury nejen pro děti – Bylo nás pět, Robinson, Kytice a Dášeňka – či základní dílo evropské civilizace, tj. Bible, z níž vychází variace na sedm smrtelných hříchů v inscenaci Čert tě vem!
 
- dopoledne pro školy
- v podvečer pro veřejnost
- o víkendu pro rodiče s dětmi
- festivalové vstupné
- dárečky pro dětské diváky
- anketa dětských diváků o nejlepší představení
- o víkendu prohlídky zákulisí a divadelní jarmark

Víkendový jarmark 1. a 2. června
Jako každý rok, i letos jsme na festivalový víkend připravili nejen několik představení, ale i bohatý doprovodný program. V sobotu i v neděli Vám nabídneme dvě odpolední představení, která začínají vždy ve 14 a v 16 hodin. Pro diváky prvního představení bude divadelní jarmark otevřen již od 13 hodin, diváci druhého představení si pak doprovodný program mohou užít po skončení představení, tj. od 17 do 18 hodin.
Kromě divadelního jarmarku ve všech prostorách divadla se můžete zúčastnit také oblíbené prohlídky zákulisí vedené našimi herci. Prohlídky budou před každým víkendovým představením vždy dvě, se začátkem ve 13.15 a 13.30 hodin (pro diváky představení od 14 h.) a v 15.15 a 15.30 (pro diváky představení od 16 h.). Poukázky na prohlídky zákulisí získáte při koupi vstupenek na víkendové pohádky v pokladně divadla. Sraz účastníků prohlídky je vždy v pasáži před hlavním vchodem do divadla.

Program představení naleznete zde.

Divadlo v Dlouhé
Tel: 221 778 629
Dlouhá 39
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: