Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
září

Pražská komorní filharmonie a Barbara Hannigan

MHF Struny podzimu

zpět na výpis akcí
 

Slavnostní zahájení festivalu Struny podzimu - vystoupení kanadské pěvkyně.

Datum:23. 09. 13
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, klasika, hudba

Slavnostní zahájení Strun podzimu v letošním roce bude 23. září ve Státní opeře patřit vynikající kanadské pěvkyni, herečce a také dirigentce Barbaře Hannigan, již doprovodí (a bude se jí řídit) Pražská komorní filharmonie.

Hannigan ohromuje virtuozitou publikum na předních světových scénách a spolupracuje s předními orchestry a coby pěvkyně také dirigenty. Každé vystoupení se vyznačuje nevídaným hereckým nasazením, ať už jde o operu nebo „jen“ o recitál. Snad i proto francouzský list Le Figaro uvedl, že Barbara „zřejmě pochází z jiné planety“. 

Na zahajovacím koncertě Strun podzimu představí Hannigan celou šíři svého talentu a naplno se předvede festivalovému publiku jak v moderním repertoáru provedením čísel z Ligetiho opery o posledních chvílích lidstva Le Grand Macabre, tak v klasických číslech Rossiniho či Mozarta

Koncert proběhne ve Státní opeře Praha

Vstupné 100 - 2 500 Kč.

 


 

MHF Struny podzimu
Tel: 224 946 508
Legerova 75
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: