Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
května

Festival Tanec Praha

Tanec Praha o. s.

zpět na výpis akcí
 

25. Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla

Začátek:27. 05. 13
Konec:04. 07. 13
Čas:10:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Jubilejní 25. Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla se uskuteční v Praze a dalších cca deseti městech České republiky.

Prologem festivalu bude již pošesté část věnovaná dětem s názvem TANEC PRAHA DĚTEM 2013 (27. 5. – 1. 6. 2013).

Festivalový program se intenzivně připravuje a již nyní jsou známa jména hlavních festivalových hvězd. Těmi budou britský choreograf a tanečník Akram Khan a vlámský soubor Peeping Tom

Mezinárodní festival současného tance a pohybového divadla TANEC PRAHA je každoročním vrcholem sezóny. Důležitým posláním festivalu je inspirovat i konfrontovat domácí umělce a umožnit co nejširší laické veřejnosti vnímat současné trendy a vrcholná díla tanečně-divadelních oborů, a to nejen v Praze.

Nedílnou součástí festivalu jsou tvůrčí setkání zahraničních umělců s českou taneční veřejností a diskuse se zástupci médií. Návštěvnost akce od poloviny 90. let výrazně stoupla a naprostá většina představení festivalu bývá vyprodána. Zájem veřejnosti i médií navazuje na vysoké uznání festivalu v zahraničí.

Tanec Praha o. s.
Tel: 224 817 886
Husitská 24a
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: