Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Atraktivní německá vína, převážné ryzlinky od Rýna, Mosely a z Pfalze, ale také chuťovku z Alsaska můžete ochutnat ve Viničním altánu v pražské Gröbovce.

Datum:19. 08. 13
Cena:150 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: gastro|vinárny

Deset bílých vín z oblastí německých vinařských oblastí Rheinhessen, Mosel, Pfalz a Gewürztraminer z francouzského Alsaska pro vás připravil Daniel Kroft z dovozní společnosti Weinort, s.r.o.

Rozhodně Vás potěší špičkové ryzlinky z vinařství Müller Catoir (Pfalz), Battenfeld-Spanier a Kühling Gillot (Rheinhessen), Geltz Zilliken a Dr. H. Thanisch (Mosel). Atraktivní bude také Grüner Sylvaner z vinařství Battenfeld-Spanier. Přijďte se potěšit krásnými německými víny od Rýna, Mosely a z oblasti Pfalze! A potěšit se i kořenitým tramínem z Alsaska.

Po degustaci si je můžete zakoupit nebo objednat za zvýhodněné ceny.

Prohlédnout degustační lístek

Cena ochutnávky činí pouhých 150 Kč.

Nutná rezervace na tuto a všechny další ochutnávky pouze na tel.: 224 262 861 (prac. dny 8-16 hod.) nebo 602 395 482 (v ostatní době) nebo e-mailem na info@vinicni-altan.cz

Viniční altán Grébovka
Tel: 222 516 887
Havlíčkovy sady 1369
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: