Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
dubna

Poctivé farmářské vepřové maso k objednání

Fajnšmekr

zpět na výpis akcí
 

Objednejte si poctivé farmářské vepřové od pana Točíka z Nového Rychova

Začátek:09. 04. 13
Konec:14. 04. 13
Čas:17:00 - 20:00
Kategorie: gastro|gastro prodejny, vinárny

Farmářské vepřové maso

od pana Točíka z Nového Rychnova:

  • Vepřová  pečeně…. 220 Kč/kg
  • Vepřové koleno s kostí…. 97 Kč/kg
  • Vepřová svíčková (omezené mn.) …. 259 Kč/kg
  • Vepřová plec …. 183 Kč/kg
  • Vepřová kýta …. 208 Kč/kg
  • Vepřový  bok (bůček) …. 129 Kč/kg
  • Vepřová krkovice (omezené množství) ….183 Kč/kg
  • Vepřová kotleta …. 219 Kč/kg


Objednávejte do neděle 14.4. do 20 hodin na fajnsmekr(zavináč)fajnsmekr.com. V objednávce na sebe prosím uveďte také svůj telefon, abychom Vás mohli v případě potřeby pružně kontaktovat.


Svou objednávku musíte vyzvednout v pátek 19.4. mezi 14 a 20 hodinou ve Fajnšmekru. Děkujeme!

Maso je vakuově balené v balíčcích o hmotnosti 0,5 – 1kg, povětšinou blíže k 1kg. Objednávejte prosím proto počet balíčků. Trvanlivost  se pohybuje od 10 do 14 dní, dle druhu masa.


Prosím vezměte na vědomí, že v přirozeném chovu se některé partie vyskytují v omezeném množství, takže nemůžeme na 100 % zaručit, že bude k dispozici vše, co objednáte. Velmi nám pomůže, pokud například uvedete v závorce svou druhou volbu pro případ, že by ten druh masa, který jste vybrali, nebyl k dispozici. V úvahu také budeme samozřejmě brát pořadí objednávek, takže neváhejte! Děkujeme vám za pochopení!

Fajnšmekr
Tel: 731131399
Finská 3
Praha 10, 101 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: