Zveme Vás na maďarskou kuchyni a ochutnávku piva Zubr 14°.
Polévka: Slepičí polévka Ujházy
Předkrm:Zapečené vepřové palačinky s kuřecím masem,
Hlavní chod:
1. Sedmihradský tokáň ze zadního hovězího masa a vepřového ramínka, tarhoňa
2.Telecí kotleta se slaninovými závitky, šťouchaný brambor
3. Kapusta zapečená s pečeným vepřovým a uzeným masem a rýží podávaná s domácím chlebem
4. Kapr na paprice, rýže Dezert: Jablková pěna se švestkami
Také by tě mohlo zajímat:
Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.
Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.