Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
listopadu

Mysteria Pragensia pro rodinu

Muzeum alchymistů

zpět na výpis akcí
 

Darujte poukaz na rodinnou pouť za alchymisty a strašidly staré Prahy.

Začátek:27. 11. 13
Konec:31. 01. 14
Cena:2 799 Kč
Čas:08:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| muzea, ostatní, pro děti| Zábava, S tatínkem

MYSTERIA PRAGENSIA PRO RODINU aneb rodinná pouť za alchymisty a strašidly staré Prahy.

Navštivte Muzeum alchymistů a mágů a také Muzeum pověstí a strašidel. Komentovaná prohlídka Vás jistě zaujme a malé návštěvníky určitě potěší průvodce v kostýmu alchymisty. Výkladem vás poučí i pobaví. Mimo jiné se dozvíte, že jste v místech, kudy kráčely dějiny, neboť právě zde žil slavný alchymista Edward Kelley a právě odtud si William Shakespeare odnesl námět na Sen noci svatojánské. Nevěříte? Uvěříte! Nejmenší pak zaujmou živá strašidla při hodinové vycházce podhradím. V hospůdce Kellyxír pak na Vás bude čekat nápoj - elixír s tajnými přísadami.

PRŮBĚH: po příchodu na místo konání předáte svůj zážitkový poukaz průvodci a prohlídka Muzea alchymistů a mágů může začít. Po prohlídce si pochutnáte na elixíru v hospůdce Kellyxír. Následovat bude vycházka, na které potkáte oživlá strašidla a vyslechnete si zajímavé pověsti. Putování podhradím je završeno prohlídkou Muzea pověstí a strašidel.

BALÍČEK OBSAHUJE: průvodce v kostýmu alchymisty, komentovanou prohlídku Muzea alchymistů a mágů staré Prahy a Muzea pražských pověstí a strašidel, hodinovou vycházku s vyprávěním pověstí a živými strašidly po cestě, nápoj v Kellyxír kavárně

BALÍČEK NEOBSAHUJE: dopravu na místo konání, služby a produkty nad rámec balíčku

SEZÓNA: celoročně

POČET OSOB: 2 dospělí + 2 děti

CENA: 2.799 Kč.

Muzeum alchymistů
Tel: 257224508
Jánský vršek 312/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: