Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
srpna

Restaurant Day Prague

Restaurant Day Prague

zpět na výpis akcí
 

Chtěli jste si někdy otevřít restauraci nebo vás jen zajímalo, jaké to asi je?

Datum:18. 08. 13
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: gastro|restaurace

Tenhle den je skvělou příležitostí si to vyzkoušet. Na jednoduchý princip festivalu pop up restaurací přišla skupinka milovníků jídla ve Finsku.

Fenomén zvaný pop-up
Filozofie pop-up událostí si pohrává s možností rozproudit život na nečekaných místech. Ať už jde o umělecké instalace, filmová promítání nebo právě o svátek labužníků, cílem je vytrhnout kolemjdoucí ze stereotypu a probudit v nich zájem o nové služby či produkty. Pop-up restaurace vznikají a mizí jako bubliny a jejich kouzlo spočívá právě v dočasnosti. V předem ohlášený den si restauraci může otevřít kdokoliv, kdo si na to troufá. Stačí postavit stůl na trávník, rozprostřít deku v městském parku nebo vytáhnout gauč před činžák na hlučnou ulici. Nadšení foodies konečně dostávají možnost uspokojit chutě ostatních a navzájem sdílet zájem o dobré jídlo a pití.

18. srpna se bude jíst všude. Od New Yorku po Tokio. Stranou nezůstane ani Praha. Restaurant Day Prague proběhne v srdci bohémského života, na ulici Krymská.

V květnu 2011 se v rámci prvního Restaurant Day otevřelo na 40 restaurací po celém Finsku a můžete hádat dvakrát, s jakou úspěšností se tento festival jídla a pití setkal.

 

Restaurant Day Prague
Tel:
Krymská
Praha 10
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: