Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
srpna

Léto na Jungmaňáku s Gulo Čarem

ČSOB Inspirace

zpět na výpis akcí
 
Tip

Na Jungmannově náměstí se vám představí Gulo Čar a Sek jsi bonbónky. Vstup zdarma.

Datum:29. 08. 13
Čas:18:30 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty
Na prázdninové čtvrtky jsme pro vás ve spolupráci s občanským sdružením Nerudný FEST a pod záštitou starosty Prahy 1 připravili sérii open-air vystoupení známých českých hudebníků. Pivo a limo na místě je samozřejmostí. Vstupné se nevybírá!

 

GULO ČAR
www.bandzone.cz/gulocar

Ohromný talent, nefalšovaná láska k hudbě a k tomu spousta cílevědomé dřiny. To vše vyneslo brněnskou skupinu Gulo čar do pozice uznávaných interpretů a hlavně: to vše jí umožňuje další růst. Gulo čar dokáží rozdivočit publikum během strhujících koncertů a hudební kritiky nadchli tak, že jim za předchozí desku Baro drom přiřkli Anděla v kategorii world music. Chystané nové album, které jako producent podpořil Doug Wimbish ze slavných Living Colour, by jim mělo umožnit „sáhnout po světovosti“ minimálně zvukem a kvalitou samotné muziky. Víte, co vlastně znamená gulo čar? Kapelník a baskytarista Vladimír Dirda to rád vysvětlí: „Gulo čar v romštině znamená sladká tráva, ale také sladká mísa - tak jsme jako děti říkali kakaové buchtě, kterou nám pekla maminka.“ Lepší charakteristiku hudby Gulo Čar snad nelze vymyslet. Stejně voňavá, nadýchaná a plná energie jako vzpomínka z dětství je i tahle směs funky, popu a romské melodiky, ozdobená nádherným hlasem zpěvačky Ireny Horváthové. I když jsou texty v romštině, díky feelingu Ireny i dalších zpěváků jim může porozumět každý. To není nadnesená fráze, můžete se přesvědčit sami.

Support:

Sek jsi bonbónky
www.sekjsibombonky.cz

Menší ochutnávka:

ČSOB Inspirace
Tel: +420 224 284 568
Jungmannovo náměstí 767
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: