Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
srpna

Pyro Music Laser Fest - LETOS SE NEKONÁ

JVS Group

zpět na výpis akcí
 

Hudební festival s ohňostroji ve Velké Chuchli!

Datum:27. 08. 13
Cena:150 Kč
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, hudba zábava| zábava - ostatní,

Na dostihovém závodišti v Praze Velké Chuchli 27. 8. uvidíme a uslyšíme čtyři ohňostroje a dvě laser show na téma největších světových hitů jako je Starway to Heaven od Led Zeppelin až po závěrečnou megashow s Michaelem Jacksonem.

Ale nejde jen o ohňostroje. Pyro Music Laser Fest je festivalem pro celou rodinu a bavit se tu budete po celé odpoledne.

Na místě bude k dispozici kromě klasického festivalového městečka plného stánků také dětský koutek, ale především několik helikoptér. Zájemci budou moci nasednout a vznést se na malý okružní let.

Na pódiu se vystřídají kapely Airfare, Děda Mládek Illegal Band, Xindl X. Hlavní hvězda festivalu kapela Kryštof vystoupí už v 17hod. A pořádný dětský mejdan rozjede dívčí hudební skupina 5angels.

Letos se organizátoři chtějí vyhnout dopravním komplikacím, které akci postihly loni, a proto program festivalu spouští již v 15hod. Po celé odpoledne a večer bude specielně posílena železniční doprava.

Přijeďte na akci vlakem ze Smíchovského nádraží, trvá to do Chuchle pouhých 5 minut a vlaková stanice je přímo u závodiště!

Vstupné 150 Kč.

TATO AKCE SE V LETOŠNÍM ROCE BOHUŽEL NEKONÁ.

Dostihové závodiště ...
Tel: 257 312 685
Radotínská 69
Praha 5, 15900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: