Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
listopadu

Wayne Shorter Quartet

MHF Struny podzimu

zpět na výpis akcí
 

Festival Stuny podzimu 2013 bude zakončen koncertem výjimečného jazzového saxofonisty.

Datum:06. 11. 13
Čas:19:30 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Wayne Shorter se ani na konci své osmé dekády nezastavil. Naopak, jeden z nejvýznamnějších jazzových saxofonistů a skladatelů se zdá být na vrcholu tvůrčích sil, vede nejlepší kapelu své kariéry, v únoru vydal nové album a bez jakéhokoli náznaku nostalgie zasvětil rok 2013 rušným oslavám. Po Sonnym Rollinsovi na loňských Strunách další jazzový velikán ve staroslavné Lucerně.

Pro Waynea Shortera je důležitý pohyb vpřed, jeho hudba se mění, přesto si zachovává kontinuitu. Pro Shortera neexistuje něco jako začátek nebo konec, nikdo z nás nemůže svou minulost odhodit, může si však z ní vzít ty nejcennější zkušenosti a s jejich pomocí hledat cestu dál. Shorterovo hledání bylo odměněno mimo jiné 8 cenami Grammy a bez nadsázky ukázalo jazzu cestu do 21. století.

Koncert proběhne ve Velkém sálu Lucerny

Vstupné 450 - 2 200 Kč.

 


 

MHF Struny podzimu
Tel: 224 946 508
Štěpánská 61
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: